Hvad jeg tilbyder

Hvad jeg tilbyder

Jeg tilbyder tid til dig og dine dyr og fokus på forebyggelse

Min faglige baggrund

Jeg er dyrlæge uddannet i 1992 og har gennem alle årene vægtet kontakten med klienter og patienter meget højt. Forebyggelse af problemer og sygdomme er det vigtigste og jeg sætter en ære i at yde en omsorgsfuld og proffesionel behandling. Jeg har arbejdet i smådyrspraksis især med hunde- og kattesygdomme i 8 år. Jeg har arbejdet i blandet praksis i 3 år, hvor der udover hunde og katte også var syge køer, får og heste. Jeg har også arbejdet for fødevarestyrelsen med dyreværn, dyrevelfærd og svineproduktion og jeg har undervist på daværende Landbohøjskolen og på teknisk skole med uddannelse af Veterinærsygeplejersker. Og så har jeg også engang arbejdet på slagteri.

Mit liv med dyr

Dyrene har altid været en vigtig del af mit liv. Jeg har passet dyr gennem min opvækst, som kæledyrs- og heste ejer, som feriebarn på mælkeproduktionsejendom og har som ung arbejdet som fodermester i kvæg-, svine- og mink besætninger. Nu har jeg et blandet hobbydyrehold, som billederne på hjemmesiden viser.

Hver dag passer og glædes jeg over

  • to ammekøer med opdræt
  • en flok færørske får
  • mine islandske og shetlandske heste
  • to søde hunde
  • seks katte
  • høns og ænder

Undervisning

Med baggrund i tidligere ansættelser som underviser, tilbyder jeg undervisningsforløb i veterinærrelaterede emner efter aftale.

Det kan være:

  • hunderejseklubben der gerne vil vide noget om hundesygdomme i sydeuropa og beskyttelse imod disse
  • specialinstitutionen der ønsker et forløb med udgangspunkt i eget dyrehold. Kaninen som kæledyr, dens biologi, adfærd og pasning
  • plejehjemmet der gerne vil have en snak om deres kats natur, adfærd og pleje
  • rideskolen der kunne tænke sig at kende baggrunden for “Lov om hold af heste”

Pris 600-1000 kr. pr. time alt efter emne.

Butik

Jeg har i øjeblikket ikke mulighed for varelager, men kan have varer med mod forudbestilling.

Der er mange produkter som forebygger og afhjælper sygdom, feks. fodring der sikrer optimal vækst hos hvalpen eller killingen. Mod nogle sygdomme findes ingen behandling, kun beskyttelse af organismen vha. bestemt fodring. Mange adfærdsmæssige problemer hos hund og indekat kan afhjælpes med aktivering, hvortil gode produkter er udviklet.

Mange firmaer har også udviklet udemærkede produkter til forebyggelse af tandsten og mundhuleprodukter.

Foder

Der er mange måder at fodre rigtigt på, men de fleste af vores dyr er fuldstændig afhængige af hvad vi vælger at tilbyde dem.Som dyrlæge og hunde og katteejer har jeg god erfaring med kvaliteten af foder fra nedenstående firmaer:

Hills: Læs mere 
Royal Canine: Læs mere 
Virbac: Læs mere